středa 16. října 2013

Facepainting Steampunk girl

Je tu zase polovina týdne a tak je čas na další článek :) Minulý týden jsem si koupila nové barvičky na obličej, mam radost protože jsou s efekty. Dřív se vůbec nevyráběli barvy na obličej od Snazaroo které by obsahovali perleť nebo byli matné/kovové.Nemohla jsem se dočkat až je vyzkouším nakonec to dopadlo uplně jinak...

 Musím se Vám pochlubit prácí mojí spolubydlící, půjčila jsem jí do ruky štětec a mé barvičky a nechala se namalovat. Musím říct že jí to šlo skvěle :) Ztrávili jsme spolu hezké odpoledne. Pro představu, malování tohohle obličeje trvalo ,,jen" 4 hodiny. Zjistila jsem že malování po mém obličeji mi vlastně moc nevyhovuje, protože to hrozně šimrá..což jsem ani tak moc netušila.. ono když malujete sama sebe je to jiné :) Takže radši se budu držet toho že já maluju a ostatní drží :) Moje spolubydlící má také svoje stránky kde maluje :) Určitě se koukněte Tady :)
Na fotce je vidět jedna nová barva, je to taková měděná :) škoda že ten foták nebere barvičky tak jak jsou... :(

Mnu to je tento týden asi zase vše :) jdu se kouknout co je nového u Vás :) přeju hezký zbytek týdne a krásný víkend.

úterý 8. října 2013

Facepainting Monster girl

Tak tu máme další týden :) Protože brzy bude Halloween, rozhodla jsem se připravit si další face painting. Tentokrát je to příšera pro holky :) Kdyby náhodou někdo scháněl nějaký obličej pro děti nebo pro na karneval popř. na halloweenský večer.Myslím si, že tohle je supr inspirace a každý ocení masku příšery. Přeci jen né všechny holčičky chtějí být princezny.My jsme tu pak lítali po bytě a strašili druhou spolubydlící. Jak říkala babička ,,sranda musí být, ikdyby na chleba nebylo".  Jak je možné vidět na fotce, proběla snaha o zvětšení prsou :D Musím říct, že idkyž to tak nevypadá operace proběhla úspěšně a spolubydlící má krásné ,,silikony". Asi na této technice ,,plastických" operací zapracuju :)

 




 Jak je to u Vás slavíte Halloween? A jak? :)