neděle 30. března 2014

Výstava Kamélie Litomyšl 2014

Chtěla bych se s Vámi podělit o pár fotek z výstavy, na které jsem byla se svou nejčastější facepaintingovou modelkou :) 

Výstava probíhala ve dnech 20 - 23. 3. 2014, což se nám hodilo, protože na víkendy jezdíme domů. Musím říct, že se i vyvedlo počasí a bylo příjemně teploučko :) Takže takové příjemné počasí na procházku. Potěšilo mě že na výstavu jsme neměli daleko, necelých 5 minut. 

Na zámek jsme dorazili v dobré náladě, kterou nám nezkazil ani zákaz fotografování. Domluvily jsme se, že si koupíme společně povolení na fotografování a šlo se. Přivítala nás příjemná paní, která nám jako bonus řekla něco málo z historie. Historii moc nemusím, ale takto nenuceně to bylo fajn. 

Květin tu bylo opravdu mnoho, že jsme nevěděly, na kterou dřív koukat. Opravdu moc se mi líbilo aranžmá u těch větších. Musela jsem se smát, když jsem zjistila, že ty květiny, co se mi líbily nejvíc, byly umělé. Opravdu byly krásné a k nerozeznání od živých. Po celém zámku to opravdu krásně vonělo. Ze zámku jsme se šli ještě projít do zámeckých zahrad, a probraly co jsme vše viděly. A teď již slibované fotky :) 













Doufám, že si také užíváte krásného počasí. Přeji Vám krásný klidný týden plný pohody. 

pondělí 17. března 2014

Bodypainting Dream/ Space

Po dlouhé době jsem se rozhodla sem přidat nějakou mojí malbu :) Poslední dobou nemám vůbec čas, protože mě plně zaměstnává škola. Seminárky, seminárky a zase seminárky :) 

Jednoho krásného odpoledne jsem zase chytla náladu na kreslení a protože furt kreslím jenom na obličeje rozhodla jsem se povolit uzdu fantazii a pokreslit mé milé spolubydlící záda :) 

Inspirací mi byla noční obloha s měsícem. Na malbě můžeme vidět dívku, která zasadila semínko. Není to však ledajaké semínko, jsou to její sny. Tím jsem chtěla říct, že když své sny opečováváme a ,,zaléváme" je vyrostou nám a stanou se skutečnýma :)