pondělí 10. června 2013

Motosraz Pecka

Dovolte mi, abych začla takovým heslem co jsem zaslechla na motosraze:
 ,, Motosraz pecka to byla PECKA!"
Letos jsem byla znovu pozvána abych malovala dětem motorkářů po obličeji. Když na to přijde tak i po obličejích samotných motorkářů a motorkářek. Tentokrát jsem si sehnala opravdu dobré barvičky a i za skvělou cenu :) Jedenáct barviček vyšlo na 1400,- což je opravdu dobrá cena, na to že jsou tak velké :)

Když jsem dorazila na místo, překvapilo mě jaké bylo slunečné, teplé počasí. Protože u nás doma pršelo a chystala se bouřka, když jsem vyjížděla. Má radost ze sluníčka mě přešla, když jsem zjistila že sluníčko na místním koupališti (místo kde se sraz konal) nezapadá. Takže jsem dvě hodiny seděla na sluníčku..bylo to zpočátku příjemné ale asi toho bylo moc a začalo se mi dělat špatně :/ Byla jsem opravdu vděčná když mi ,,Tomáš" přinesl slunečník. 

Celé odpoledne pak již probíhalo klasickým způsobem. Děti přišli, nechali si namalovat nějaký obličej tak půl hodinky s tím běhali ,,náhodou" to rozmazali a přišli zpátky s tím že by chtěly namalovat jinej obličej. Vždy k večeru začnou chodit na malování i dospěláci, nevím jestli je to tím alkoholem, nebo nadějí že to třeba nikdo po tmě neuvidí. Tento rok jsem nemalovala sama protože jsme čekali větší zájem. Tak teď už nějaké ty fotky :)




Musím přiznat že tenhle motosraz se pro mě stává srdeční záležitostí. Dělám jen to co mě baví, poslouchám kapely z podia, občas maluji i samotné zpěváky :) Na závěr musím konstatovat že i letošní ročník stál za to :)

1 komentář: