středa 22. května 2013

Maggie a Šiminka

Včera k večeru jsme si šli sednout na zahrádku, ,kde jsme si opekli večeři. Já jako vždy než se roztopil oheň jsem plela záhony :) Nevím jak vaše kočičky, ale ty naše dvě jsou vždycky když s jsme venku s námi :)
Je na nich úplně vidět, jak jsou šťastné že venku nejsou sami. Včera okolo mě zase lítali a při všem nám asistovali. Nejvíc mě pobavila ta naše ,,malá" kočka Šiminka. Vždy se rozeběhne z jednoho koutu zahrady jako mistr světa a běží a běží jako puma až k vrbě na kterou vyběhne bez jediného zadýchání. Když je navrchu, kde jsou ty nejtenší větvičky kouká celá vykulená a musí si říkat ,, Jee kde jsem se tu vzala? a kudy dolů?"  Pak se celá rozechvělá otáčí kolem své osy na té malé větvičce a jako frajer na dva skoky seskočí dolů. Tahle malá kočka je hrozně hovorná, kdykoliv, kamkoliv přijde spustí ten její řev. Takže se nemusíte bát, že byste jí přehlédli nebo někde zavřeli. Taky přišla na to že takhle si vždycky vyřve jídlo, otevření dveří kam potřebuje, nebo jen pohlazení. Je hrozně mazaná :)





Po těchto akrobatických výkonech se za námi přišla podívat i Maggie. Když viděla že mam v ruce foták hned běžela a že se o něj půjde drbat. Nakonec se uklidnila a rozhodla se že mi zase jednou zapózuje.





Celý den bylo opravdu krásně. Ani večer nás nezklamal. Všichni jsme pozorovali západ slunce za mraky a později i za stromy. 
Doufám že si taky užíváte krásné sluníčkové dny, doufám, že ty bouřky co hlásí brzy přejdou. 
Přeji krásný den Eloorka.

10 komentářů:

  1. Nici --- s Šiminkou asi nuda není vid?A Maggi to je opravdu kočka je prostě překrásná :o)Západ slunce máš krásně vyfocený a doufám že to sluníčko zase brzy vyleze :o)))) Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoy Marti :) To tedy není! :') je to gauner.. oni obě :D Děkuji za chválu :) Chystám se teď více fotit.. To víš teď když je čas :)) taky snad brzy přijedu, už se na Tebe těším :) Děkuju za chválu :) Taky doufám že brzy začne svítit zase slučníko :))

      Vymazat
  2. Ahoj Nikol, vítej ve světe blogů. Máte moc hezké kočičky. Líbí se mi tvoje fotky a budu se těšit na další příspěvky. Hezký zbytek týdne. Ahoj Zuzana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoy Zuzko, děkuji za uvítání :) Děkuju za milá slova :) Jsem ráda že se někomu líbí mé příspěvky :)Také se budu těšit na nové příspěvky u Tebe :)

      Vymazat
  3. Ahoj Nici, s čičinkama se člověk nenudí, viď? My máme doma tři. Fotečky máš pěkné. :-)Je zajímavé pozorovat mraky a barvy, které se prolínají, někdy jsou z toho až "kýčovité" obrazy. Ale nádherné. Poslala jsem hlas na tablo, snad bude něco platný. Měj se hezky, ať se ti daří. Dáša :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tady je to samá kočka!A taky pěkné fotografie!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ono nejen tady je to samá kočka :) Ono jich je i plný barák a to jsou jenom dvě :D
      Děkuji za chválu :)

      Vymazat
  5. Ahoj Nicol, vitaj medzi nami a prajem veľa pekných komentov a radosť z blogovania. Fotky úžasne a o čičinkách a ni nehovorím. Budú to asi riadne šibalky :o) Prajem krásny víkend, Hela.

    OdpovědětVymazat