pátek 7. srpna 2015

K prameni Labe

Den po brigádě na triatlonu se mamky manžel rozhodl, že si uděláme rodinný výlet k prameni Labe. Nápad to byl úžasný, protože jsem již skoro rok ne-li dva měla potřebu vystoupat na nějaký pořádný kopec. Nevím ani proč ale prostě jsem musela :)

Takže jsme se o pul druhé po obědě sbalili a jeli :) Vzali jsme s sebou Aischulku, aby taky viděla odkud teče ta voda, ve které se teď již ráda cachtá. Dělala jsem si starosti, že to nevyjdu, ale Pavel to vymyslel mazaně!

Přijeli jsme autem na Horní Mísečky, kousek popošli a nasedli na autobus. Ten nás vyvezl k Vrbatově boudě. Odtud již začalo naše putování za pramenem Labe. To bylo něco úžasného... i Aische se líbil výhled..dokonce tak moc, že se v nepozorované chvíli přiblížila HODNĚ na kraj.


 Mamka a Pavol :) 


 Maminka, Aischa a já :)



 Maminka odvážlivec. Dělá se jí špatně z výšek, ale přesto se odvážila jít na vyhlídku.

 Občerstvení po cestě :)

 Pohled na Labskou boudu 



 Našli jsme znak našeho města :))

Konečně u pramene :) 




Cestou na autobus, jsme zjistili, že autobusy zde jezdí jen do 17:00. Což byl docela problém a báli jsme se, že půjdeme domů pěšky :). Pro představu, k prameni Labe jsme šli cca 1 hodinu a pár minut. Bylo to možná kuly tomu všemu focení :) Na návrat zpátky jsme měli 45 minut. Takže jsme cestou popobíhali :) Bylo to šílené, strašná zátěž pro kyčle. Nakonec jsme to ale stihli. Je pravda že nebýt hodného řidiče tak jdeme pěšky. Když viděl jak zoufale máváme, zastavil v zatáčce a chvíli na nás počkal. 

Výlet to byl ale skvělý a moc se  těším, kam se podívám příště. 

3 komentáře:

  1. Tak to byl krásný zážitkový výlet. A je to nádherné místo. Byli jsme tam několikrát. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo to opravdu krásné :) Myslím, že se tam ještě taky brzy vrátíme :)

      Vymazat
  2. Jů, to byl výlet ... nožky mě bolí.-)))

    OdpovědětVymazat