úterý 25. července 2017

Soutěž s kartářkou z hor 23.7. - 28. 7. 2017

Krásný den všem, dnes bych se s vámi chtěla podělit o soutěž, kterou pořádá moje maminka. Mamka je kartářka, vykládá lidem karty, říká jim jejich osud, zdraví a léčí jejich duše. Soutěž probíhá na jejím FB, protože je to tento týden přesně rok, co si založila web a facebookové stránky.


 Na jejím webu www.kartarkazhor.cz, se můžete dočíst co všechno dělá. Myslím, že to napsala lidsky, tak aby tomu každý rozuměl.

Soutěž na FB: Pro vstup do soutěže prosím přejděte na https://www.facebook.com/kartarkazhor/


"SOUTĚŽ - Jaký máte vztah ?

Stránka "Kartářka z hor" má tento týden na Facebooku roční výročí.
Jako poděkování, chci někomu z Vás, kdo je fanoušek stránky, udělat radost.  Od dnešního dne 23.7.2017 do 28.7.2017, to je pátek, probíhá soutěž. Nebude to žádný kvíz 
Třem z Vás, vyložím pomocí automatické kresby. Bude to do soukromé zprávy. "Na jednu konkrétní otázku na vztah." 

Je jedno, jestli vztahu jako partnerů. Může se to týkat vašeho sourozence, vaší kamarádky, rodičů, dětí... Je to jedno.
Podmínky soutěže jsou jen dvě.
1) být fanoušek stránky Kartářka z hor.
2) napsat pod tento příspěvek: Mám zájem. 
Uzávěrka je v pátek 28.7 v 20 hodin. Kdy proběhne losování. Jména se dozvíte ještě ten večer a následně Vám přijde zpráva,kde Vás oslovím a domluvíme se, koho budeme řešit. . Budu potřebovat celé vaše jméno a datum narození + to samé na osobu, kterou budu kreslit. Tím si načtu vaše vibrace.
Doufám, že tím někomu z Vás udělám radost a těším se.
Dáša - kartářka. "


Všem vám budu držet palce :) 
Přeji vám krásný týden a klid v duši, Eloorka

2 komentáře:

  1. Klára Svobodová3. srpna 2017 v 14:58

    Moc mě mrzí, že jsem tuhle soutěž prošvihla... Vždycky mě moc zajímalo, co by mi o mém už docela dlouhém vztahu s přítelem řekla kartářka... Náš vztah připomíná dětskou houpačku :) Ale i tak se máme moc rádi... Právě jsem se zúčastnila jiné soutěže - o pánské hodinky GANT! Takže jestli vyhraju, potěším tímhle dárečkem právě přítele.

    Zkuste taky svoje štěstí! Tady na tom odkaze: https://www.brasty.cz/soutez

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě mrzí, že jste soutěž nestihla. Nemusíte však zoufat, již brzy bude na kartářce další soutěž. Již jí pomalu připravujeme, stačí sledovat FB stránku Kartářka z Hor, aby vám již soutěž neutekla. Jdu se podívat na váš odkaz :) Děkuji za návštěvu Eloorka

      Vymazat