pondělí 11. května 2015

Hnědá andělka

Dovolte mi, abych vám představila hnědou andělku. Byla dělaná na přání. Má docela zajímavou historii. To bylo tak... Mamka si objednala zelenou andělku pro svou kamarádku Marcelu, jako dárek k svátku. Zelená andělka tak nadchla, že za dva dny přišla sms s prosbou o ušití další andělky. Tentokrát to bylo pro kamarádku paní Marcely :)  Chtěla jsem udělat žlutou andělku, aby byla taková jiná a veselá. Taková, aby dělala majitelce radost, a rozzářila jí trošku byt. Nakonec byla objednávka jiná. Prý jestli by andělka mohla být dohněda :) 

No musím říct, že hnědou barvu nemam ráda... Takže se andělka špatně šila :( furt mi přišla hrozně tmavá a ošklivá... :/ Den před datem odevzdání se mi rozbil šicí stroj. Nakonec jsem se s touhle andělkou natrápila asi nejvíc...ani s tou první nebyla taková práce :/

Jen taková poznámka, šicí stroj jsem donesla místní Tvořilce na opravu. Druhý den mi volala, ať se stavím, že mám stroj opraven. Když jsem přišla, první otázka byla kde jsem koupila jehlu, která byla ve stroji. Jehly do stroje jsem si koupila v Lidlu, protože když jsem si kupovala v prosinci stroj, ležely hned vedle. Když leží vedle, to asi budou do toho stroje že? No copak o to, do stroje jdou dát, akorát jsou tak tupé, že nic neprošijí. Se strojem nic nebylo, jen špatné jehly... a proto se mi stále trhala nit :( no alespoň vím pro příště :) 

Nakonec jsem andělku došila včas. Paní se moc líbila a prý si jí doma hned vystavila se slovy, že jí bude nosit jenom štěstí :) To na šití miluji :) Nakoupím staré látky, jen takové cáry ve výprodeji a vyrobím z toho něco, co udělá obrovskou radost :) 


Děkuji Vám za návštěvu :)  Eloorka

1 komentář: