pátek 8. května 2015

Ohlédnutí: Čarodějnice 2015

Letošní čarodějnice sem si užila, jak už dlouho ne. Zrovna to byl můj poslední den praxe, takže jsme pro děti měli přichystanou stesku odvahy do sklepa zdejšího DDM. Já jsem se na děti připravila, celý týden jsem jim psala dopisy jako čarodějnice Berta, která letí kolem na sabat...byly nadšené. Ve středu jsem dětem řekla, že jsem ve družině naposledy a rozloučila se s nimi.Ve čtvrtek byl vrchol programu, výprava v maskách čarodějnic a čarodějů do sklepa. Jak to ve sklepě vypadalo a jaké jsem dělala s dětmi aktivity se můžete podívat zde :)

Mamka má novou práci a v té se hodně trpí na všelijaké svátky, významné dny... V práci byla druhý den a domů přišla s tím, že druhý den má jít v převleku čarodějnice. Kdo přijde v čarodějnickém může vyhrát věcnou cenu. No když už maluji na obličej a mam doma vždy nějaký ten kostým navíc... řekla jsem mamce ať si jde odpočnout, a zatím posháněla všechny potřebné věci. Domluvily jsme se, že se druhý den sejdeme v kuchyni v 6 ráno, abych měla dost času jí připravit make-up do práce.
A jak to dopadlo? 





A takhle maminka vyletěla do práce... :) Já jsem šla na praxi, jak jste již mohli vidět podobně :)
Po návratu domů, jsme si udělaly ještě nějaké fotky :) 
Kdybyste se divili proč jsme zelené... inspirace je z Ameriky, kde je to běžné...takže přezdívky typu Shrek a Fiona jsou takové... no :) chápu že to lidem připomíná... :) 

Po společném focení jsem odjela k Vašíkoj, kde jsme grilovali a koukali na protilehlý kopec. Tam se ve velkém pálila čarodějnice, škoda že byla taková zima, jinak bysme tam taky šli...  Domů jsme se místo toho ale vypravili v 10 večer a to byl venku 1°C.
Nakonec jeden obrázek :)
"Nepij, když létáš"

Přeji vám krásný víkend a děkuji za návštěvu


4 komentáře:

  1. Obidve ste perfektne :-) Si ma pobavila a ta carodejnica na strome tiez nema chybu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme :) Lidé ráno na mamku volali "Proč jdeš pěšky?" a děti prý zahlížely, když šly do školky :)
      Mě se zas nějací dělníci ptali "Kam letíš?" a jedna paní řekla, že vypadám jako z nějaké pohádky :)
      Bylo to fajn :)

      Vymazat