pátek 29. května 2015

SIAM Thai Massage!

Konečně mam malinko volna a tak jsem si říkala, že by nebylo marné si trošku odpočnout. V dubnu jsem k narozeninám dostala od maminky poukaz na pravou thajskou masáž. Moc se mi do ní nechtělo, jsem vždy hrozně nervozní, když mam jít někam, kde jsem ještě nebyla. 
Na výběr jsem měla asi z 10 druhů, nakonec vzhledem ke zdravotnímu stavu zvítězila svíčková masáž.

Návštěva probíhala takto:
Přišla jsem o půlhodiny dřív, takže bylo dost času si odskočit a číst si knížku. Teď dočítám Sukubu 6 od Richelle Mead. Doba na recepci krásně utíkala a už jenom tam jsem začala pociťovat, že všechen stres je někde venku. Hrála krásná hudba, sem tam bylo slyšet šplouchání moře :) Vybavení bylo taky vkusné, zajímavé pro oči. Přikládám foto z jejich webu.  Přesně jak je to na fotkách to tam bylo :) Všude samé vonné tyčinky, svíčky.. 

Deset minut před začátkem masáže pro mě přišla paní, která mě zavedla do masírovací místnosti. Zde bylo připravené křeslo a taky masírovací lůžko. Na křeslo sem si odložila věci a už se šlo na masáž. Na moc masážích jsem nebyla a možná proto mě hodně překvapilo, když masérka šla a napustila do lavůrku teplou vodu a šla mi omýt nohy. Potom již přešla na masáž zad a šíje. To byla bomba, cítila jsem svaly, které již dlouho ne :) A k mému úděsu zjistila, jak moc zablokovaná jsem. A to se snažím každý večer cvičit a protahovat se. Pak následovala masáž rukou a nohou. Paní byla velmi opatrná při masáži nohou, byla jsem hrozně ráda, protože od toho lyžáku mě furt hodně bolí koleno, tak jsem se toho trošku bála :) Zakončeno to bylo masáží hlavy... ta byla taky báječná. Musím říct, že jsem se za tu hodinu tak uvolnila a zrelaxovala jak již dlouho ne :) Po celou dobu masáže hrála nádherná hudba, svítilo tlumené světlo a nikdo nemluvil. Měla jsem jen zavřené oči a nechávala se hýčkat :) Svíčková masáž je fakt skvělá, ani vosk nebyl horký :) Vždy si ho thajka dala do rukou a smíchala s normálním olejem. Takže na mě dávala jen příjemně horký vosk :) Bylo to prostě úžasné.
Doufám, že se sem zase jednou podívám. Ty peníze za to stojí...
Přeji vám krásný týden 





3 komentáře:

  1. Thajské masáže mám moc ráda, teda pokud je dělají opravdové Thajky a ne nějaké náhražky.
    Je vidět , že sis to krásně užila. Po zkouškovèm období jsou masáže zasloužené :-)))
    Hezký červen. Eva

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za přiblížení thajské masáže - už nejméně pětkrát jsem nechala objednanou masáž propadnout z obav, co by mne tam čekalo. Hodně pohody přeji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omlouvám se, že odepisuji až teď, úplně jsem Váš komentář přehlédla. Jsem ráda, že článek mohl být někomu nápomocen :) Mějte se hezky.

      Vymazat