neděle 6. srpna 2017

Luční kvítí

Krásnou neděli vám všem přeji. V pátek jsem se byla projít s Aischenkou na náš oblíbený kopec. Ráda si tam s ní chodím posedět pod jednu kapličku. Je od ní nádherný výhled na celou Černou horu. 

Na louce jsem mohla oči nechat, jaké krásné květiny zrovna kvetly. A protože vedle jezdil traktor a louku sekal, natrhala jsem si jednu malou květinu domů. Myslím, že příroda je úžasná a dává nám neobyčejné dary. 

Tento poklad jsem si donesla domů

Také si trháte luční kvítí pro radost? Trhali jste si je jako děti? Já jsem tuhle krásnou kytku nechala na stole v kuchyni, aby dělala radost nejen mě, ale i mojí mamince. 

Přeji vám krásný zbytek víkendu a ještě krásnější týden :) Děkuji za milé návštěvy a komentáře Eloorka

3 komentáře:

  1. Toto jsou nejkrásnější kytice. Mám je ve váze moc ráda. A už jako malá holka jsem je trhávala a dělala si i věneček.
    Hezké dny přeji!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za komentář :) To jsem ráda, že nejsem jediná komu se líbí takové květiny :) Věnečky jsem si dřív taky pletla, skoro jsem na to zapomněla :) Přeji krásné dny :)

      Vymazat
  2. As stated by Stanford Medical, It is indeed the one and ONLY reason women in this country live 10 years longer and weigh on average 42 pounds less than us.

    (And actually, it really has NOTHING to do with genetics or some secret exercise and EVERYTHING related to "how" they are eating.)

    BTW, What I said is "HOW", and not "what"...

    TAP this link to determine if this little questionnaire can help you unlock your true weight loss possibility

    OdpovědětVymazat